Communicatie

Het sportloket Onbeperkt Sportief - West wil de communicatie rondom aangepast sporten verbeteren. Slechte communicatie is een van de belangrijkste redenen waarom de sportdeelname van mensen met een beperking nog niet optimaal is. Mensen met een beperking weten vaak niet waar ze informatie over sport en bewegen met een beperking in de regio kunnen vinden.

Ons doel omtrent communicatie is het optimaliseren van de vindbaarheid van aangepast sporten in de regio. Een extra manier om sporten met een beperking te laten zien en beleven. Meldt daarom uw aanbod bij het sportloket Onbeperkt Sportief - West, dan kan ook uw sportaanbod gemakkelijker gevonden worden.

Zijn er leuke nieuwsberichten, verslagen, foto's of filmpjes? Stuur ze dan per e-mail naar ons op en wij zorgen voor de verdere communicatie via deze website, onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter.

Ook leuke nieuwsberichten, verslagen, foto's of filmpjes kunnen per e-mail naar ons worden verzonden. Wij zorgen dan dat deze uitingen ook via onze online kanalen, zoals deze website, onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter worden verspreid.